Het is cruciaal om Aandacht, Zorg en Liefde te bieden aan kinderen in de kinderopvang. Als ouder wil je er zeker van zijn dat je kind zich gelukkig en veilig voelt, en dat het de beste zorg krijgt, zelfs als je er niet bent. Bij Nannies Kinderdagverblijven begrijpen we het belang van deze waarden en daarom staan ze centraal in onze benadering van kinderopvang. Onze opgeleide en ervaren medewerkers bieden professionele zorg en aandacht voor elk kind, zodat ouders gerust kunnen zijn dat hun kind in goede handen is. Onze kinderdagverblijven zijn daarom de perfecte plek voor ouders die op zoek zijn naar kwalitatieve kinderopvang en oppas.

Paarse Nannies hartje symbol van Zorg

Aandacht

Bij Nannies Kinderdagverblijven zorgen we ervoor dat elk kind de aandacht krijgt die het verdient. We begrijpen dat elk kind uniek is en zijn eigen behoeften en interesses heeft. Onze gekwalificeerde medewerkers zijn getraind om elk kind individueel te benaderen en te begrijpen wat ze nodig hebben om te spelen, te eten en zich te ontwikkelen.

We creëren een veilige en liefdevolle omgeving waar kinderen zich thuis voelen en blij kunnen spelen. We zorgen ervoor dat er voldoende speelgoed en activiteiten zijn om de kinderen bezig te houden en hun verbeelding te stimuleren. Daarnaast bieden we gezonde en smakelijke maaltijden en tussendoortjes aan, die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elk kind.

Groene Nannies hartje symbol van Aandacht

Zorg

Bij Nannies Kinderdagverblijven staat de zorg voor de kinderen centraal. We begrijpen dat ouders hun kinderen toevertrouwen aan onze zorg en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat elk kind goed en veilig kan opgroeien in onze kinderdagverblijf centra’s.
We bieden ook een gevarieerd programma van activiteiten en spelletjes aan die zijn ontworpen om de motorische, cognitieve en sociale vaardigheden van elk kind te stimuleren.

We houden ouders ook op de hoogte van de ontwikkeling van hun kind. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor overleg en zorgen voor open communicatie zodat ouders zich gerustgesteld voelen en betrokken blijven bij de ontwikkeling van hun kind.

Roze Nannies hartje symbol van Liefde

Liefde

We geven de kinderen de liefde en genegenheid die ze nodig hebben om gelukkig te zijn tijdens hun verblijf bij ons. We creëren een warme en liefdevolle omgeving waarin elk kind zich thuis voelt en zich kan ontwikkelen tot een zelfverzekerd individu.

Onze medewerkers zorgen voor een persoonlijke benadering van elk kind en nemen de tijd om hun behoeften en interesses te begrijpen. We begrijpen dat elk kind uniek is en daarom bieden we een op maat gemaakte benadering van zorg en ondersteuning.


Wil je meer over onze kinderopvang in Nijmegen en de omgeving weten? Bekijk dan onze:
Plaatsingmogelijkheden
Flexibele opvang
Tarieven

Kinderdagverblijf met Aandacht, Zorg en Liefde. Daar word je blij van!