Nannies Malden

Adres:
Rijksweg 110
6581 ER MALDEN
Tel: 024-3573971
Registratienummer: 567799955

Kinderopvang in Malden nodig?

Wat maakt onze kinderopvang in Malden zo’n leuke locatie?

Kinderopvang in Malden - het logo van Nannies Malden.

Er zijn twee groepen in onze kinderopvang in Malden: het Vlinderrijk (voor de baby’s en de dreumessen) en het Bosrijk (voor de peuters). Door deze verdeling zitten de kinderen tussen leeftijdsgenootjes en kunnen de leidsters makkelijk leeftijdsgerichte activiteiten aanbieden. De peuters kunnen hierdoor goed voorbereid worden op de kleuterschool. In de gemeente Malden en Heumen wordt er veel aandacht gegeven aan de overdracht tussen kinderdagverblijf en de basisschool. Vanzelfsprekend doen wij daaraan mee.

Natuurlijk gaan we ook lekker veel naar buiten. We hebben een leuke speeltuin naast het gebouw waar we veel plezier hebben. Daarnaast gaan we ook regelmatig wandelen. Misschien kom je ons weleens tegen namelijk?

Locatie Malden is verder heel open

Als team helpen wij elkaar graag en doen wij veel samen. De kinderen kennen hierdoor alle kinderen uit alle groepen en alle leidsters. Wij als leidsters kennen zo alle kinderen en hun ouders. We horen vaak dat de kleinschaligheid van de vestiging zo gewaardeerd wordt.

Tenslotte vinden wij het heel belangrijk om in overleg met ouders af te stemmen hoe we voor je kindje zorgen. Daarom nemen we de tijd voor alle kinderen en voor de ouders en gaan flexibel met onze dagindeling om, om ons aan te kunnen passen aan het ritme van het kind en de wensen van de ouders. Bij ons krijgen de kleintjes de fles bijvoorbeeld lekker op schoot en mogen ze er zo lang over doen als ze willen. (Dat is trouwens gelukkig bij alle Nannies-vestigingen zo!)

Als een kindje slaapt tijdens het eten, dan krijgt hij z’n fruithapje of boterhammetje gewoon iets later. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar helaas gaat het niet overal zo. Bij Nannies gelukkig wel! Omdat we ruim leidsters op de groep inzetten, kunnen we heel goed voor de kinderen zorgen!

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar Nannies Malden, kom je dan gerust eens kijken!

Groetjes Team Malden

Kinderen aan het spelen bij Nannies in Malden

Kinderdagverblijf met Aandacht, Zorg en Liefde. Daar word je blij van!