Nannies Oost

Adres:
Dominicanenstraat 91
6521KB Nijmegen
Tel: 024-3030866
Registratienummer: 553461886

Nannies Oost

Welkom bij onze kinderopvang in Nijmegen Oost!

Op zoek naar kinderopvang in Nijmegen Oost? Net tegen het centrum aan en op korte afstand van Lent, ligt onze nieuwste Nannies-vestiging. Het is een ruime en lichte locatie met 6 warme en gezellige groepsruimtes.
In dit jongste Nannies-kinderdagverblijf zijn inmiddels al twee groepen in gebruik genomen. Een goed bewaard geheim is de enorm grote speeltuin achter het pand. Een heerlijke plek om buiten te spelen midden in de stad.
Naast het spelen in onze eigen speeltuin zoeken we ook graag een speeltuin in de buurt op of nemen we een kijkje in de dierenwinkel om de konijnen, cavia’s, vissen en vogels te bekijken. Tijdens de Kinderboekenweek maken we een uitje naar de bibliotheek. Er is genoeg te beleven in de buurt. Dat maakt deze locatie nog leuker!

Wist je dat wij zelf ook 2 vissen hebben?

Samen met de kinderen geven we ze eten en we kunnen er urenlang naar kijken.
Ieder kind heeft zijn eigen ritme, wij vinden het belangrijk om mee te gaan in het ritme van jullie en jullie kind. Bij het wengesprek en tijdens het brengen is er alle tijd voor een overdracht en gedurende de dag mag je altijd bellen als je wil weten hoe het gaat. Bij Nannies zetten we meer leidsters in en dat is voor alle kinderen belangrijk. Hierdoor hebben we meer tijd om te troosten, te lachen, te spelen en zoveel meer. Wij vinden het belangrijk dat kinderen graag komen spelen en we doen ons werk met veel aandacht, zorg en liefde.

Iedere dag beginnen we de dag met een groepsactiviteit hier bij Nannies Oost.

Dat kan zijn: dansen, liedjes zingen, voorlezen, gymmen of een spelletje. We betrekken ook de allerkleinsten hierbij door de baby’s op schoot te nemen (als ze wakker zijn). Je zult zien dat kinderen graag meedoen. Willen ze dat een keertje niet dan is dat ook goed, niks moet. We weten dat het met een positieve aanpak en genoeg ervaring vaak wel goed komt.

Bij Nannies werken we met verschillende thema’s.

Bij ieder thema bedenken wij zelf afwisselende activiteiten, zodat alle ontwikkelingsgebieden worden gestimuleerd. Een paar leuke voorbeelden zijn:

Tijdens het thema ‘wellness’ genieten we van een voetenbad met warm en koud water en drinken we een heerlijke zelfgemaakte smoothie. Om het thema af te sluiten geven we zelf nog een yoga lesje.

Tijdens het thema ‘feest’ maken we er echt een feest van! Dansen op muziek, heel veel zingen om als afsluiter een groot feest te houden in de tuin voor alle kinderen en ouders.

Tijdens het thema ‘sinterklaas’ lopen we naar de supermarkt om zelf pepernoten mix te halen, houden we een pietengym in de grote hal met beide groepen en mogen we onze schoen zetten. Daarnaast organiseert Nannies ieder jaar een groot Sinterklaasfeest voor alle vestigingen.

Tijdens de opa & oma-week mogen alle opa’s en oma’s op bezoek komen om een kijkje te komen nemen.
Iedere dag gaan we met de kinderen naar buiten, maar in de zomer kunnen we veel langer buiten spelen in onze speeltuin. Er is genoeg schaduw op het plein waar kinderen kunnen spelen. Gelukkig blijft het binnen heerlijk koel en spelen we in de extreme warmte liever binnen. We toveren de gang om in een poolparty met een ijskraam een zandbak en natuurlijk een zwembad.
Het leukste is dat je alle foto’s van de kinderen en de activiteiten terug kunt zien in de foto app. Voor de app heb je een speciale code nodig waardoor alleen de ouders van de kinderen deze foto’s kunnen zien!

Nannies Oost - Leidster met een kind.

Kinderdagverblijf met Aandacht, Zorg en Liefde. Daar word je blij van!