Nannies Elst

Adres:
St. Maartenstraat 30
6661 DA  ELST
Tel: 024-3555882
Registratienummer: 194324084

Kinderopvang in Elst van 0 tot 4 jaar

Kinderopvang in Elst gezocht? Achter de Grote Kerk in het centrum van Elst, tussen het groen van het omliggende parkje, ligt de kinderdagverblijf van Nannies verscholen. In een voormalig schoolgebouw bezet het kinderdagverblijf de benedenverdieping van het pand. Daardoor heeft het kinderdagverblijf volop ruimte: er zijn vijf grote groepsruimtes (niet allemaal in gebruik) en een ruime aula waar allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden. Verder hebben we een mooi groot speelplein waar we elke dag gebruik van maken. Soms spelen we ook in het parkje of maken we een wandeling door de buurt.

Bij Nannies Elst

Zijn er baby/dreumesgroepen maar ook aparte peutergroepen. Ten eerste is de vestiging warm, kleurrijk en gezellig. Daarom is de sfeer altijd vriendelijk. De leidsters werken ook graag met je samen bij de opvang van je kindje. Anders gezegd – je bent van harte welkom om een keer te komen kijken!

Nannies Kinderdagverblijven is de makkelijke combinatie van kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang op één locatie. In hetzeflde gebouw hebben we ook een BSO voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Je kunt ons bellen om een afspraak te maken via 024-3555882.

Met een lieve groet van Nannies Kinderdagverblijven in Elst!

Kinderopvang Elst - kinderen op een grote knuffel

Kinderopvang in Nijmegen, Elst en Malden

Kinderdagverblijf met Aandacht, Zorg en Liefde. Daar word je blij van!