Al jarenlang werken we nauw samen met het Het Rijks VMBO.
Onze Nannieslokatie in deze school biedt de leerlingen een prachtige kans tot “levensecht leren”. Het lesprogramma van de school en het dagprogramma van de kinderopvang zijn zo op elkaar afgestemd dat een optimale wisselwerking mogelijk is.
Een bijzondere samenwerking waar we trots op zijn! www.het-rijks.nl

Op school kun je jezelf zijn en houden van wie je wilt.’ Dat zijn de uitgangspunten van SchoolsOUT. SchoolsOUT biedt scholen in de regio Nijmegen ondersteuning op maat om dit mogelijk te maken. Zo wordt samengewerkt aan een veiliger schoolklimaat voor iedereen. In de praktijk betekent dit:

  • Leerlingen en medewerkers op een school weten dat er naast heteroseksuele vrouwen en mannen ook LHBTIQ+ mensen zijn.
  • Ze vinden dit oké.
  • Ze zeggen geen negatieve dingen over mensen met een andere seksuele of genderidentiteit dan zijzelf.
  • Ze vinden het ook de normaalste zaak van de wereld om gewoon contact met elkaar te hebben.
  • En elkaar niet anders dan anderen te behandelen.

Sinds 2021 heeft ook Nannies zich als een van de eerste kinderopvangorganisaties in Nijmegen aangesloten bij SchoolsOUT. We vinden in SchoolsOUT een actieve partner die ons helpt om onze uitgangspunten en ons handelen op elkaar af te stemmen en onze idealen op concrete wijze vorm te geven.

Lees meer

Iazonata. Verantwoordelijk voor onze huisstijl waar we zo trots op zijn is de Bulgaarse Yasen Trendafilov. Zijn creativiteit kent letterlijk geen grenzen! Kijk op www.iazonata.com

Kraamzus biedt kraamzorg die het verschil maakt. De kraamzus die bij je bevalling aanwezig is, is er de hele week.
Een kraamzus verwent je, ze heeft een luisterend oor en ze helpt je. Of het nu gaat om borstvoeding of kunstvoeding of om het draaien van je huishouden. De kraamzus leert je Dunstan Babytaal, zodat je weet waarom je kindje huilt: honger, moe, boertje, buikkramp of ongemak. Kraamzorg van Kraamzus is persoonlijk. Het is kraamzorg met aandacht, zorg en liefde.

Dat is waarom Nannies en Kraamzus elkaar als partner hebben gevonden! www.kraamzus.nl

logo FC Dreumes

Remco Dekker heeft in 2015 zijn eigen voetbalschool voor peuters opgericht. Bij FC Dreumes kunnen jongens en meisjes van 2 tot 5 jaar kennismaken met voetbal.
Remco zegt: ‘Peuters hebben plezier in spelen en bewegen. Veel bewegen is belangrijk voor het uitvoeren van de dagelijkse dingen zoals kruipen, tandenpoetsen, zelf eten. Daarnaast heeft bewegen een grote invloed op de totale ontwikkeling van een peuter. Denk hierbij ook aan de lichamelijke, sociale, emotionele en verstandelijke ontwikkeling.’

Remco’s dochter komt elke week bij Nannies Kerkenbos spelen. Nannies-kinderen zijn dan ook van harte welkom bij FC Dreumes! www.fcdreumes.nl

Voor ons drukwerk werken we vaak samen met Mediamail. De drijvende kracht achter Mediamail, Henny van Benthem, denkt altijd met ons mee en dat gaat nog veel verder dan drukwerk alleen.

We kunnen Mediamail dus van harte aanraden! Kijk op www.mediamail.nl

De fotografie op onze website is verzorgd door Foto Verreijt uit Nijmegen, gespecialiseerd in het maken van leuke spontane kinderfoto’s.
Zij komen ook ieder jaar op al onze vestigingen de kinderen fotograferen. Mocht je interesse hebben in een leuke fotoshoot van het hele gezin dan kun je ze zeker even bellen! 024-3452383 www.fotoverreijt.nl

Ben je zwanger, net bevallen of zijn je kinderen alweer iets groter? Voor elke fase in je moederschap biedt Mom in Balance energieke, op het vrouwenlichaam gerichte, oudoor workouts aan.
Zij weten wat een topprestatie je aan het leveren bent in de eerste jaren van het moederschap. Drukke baan, je gezin en tijd voor jezelf. Om dit allemaal op een energieke wijze te kunnen combineren is het van groot belang dat je fysiek en mentaal lekker in je vel zit. Wat wij bij Nannies zo leuk vinden aan Mom in Balance, naast de uitdagende en pittige workouts, is dat je samen met vrouwen sport die allemaal in dezelfde levensfase zitten en dat je elkaar kunt inspireren. Daarom zijn we dan ook een samenwerkingsverband met Mom in Balance aangegaan.

Mom in Balance heeft in Nijmegen en Elst locaties waar je op verschillende dagen en tijden kan trainen. Als klant van Nannies kun je je met de actiecode MOMPRF aanmelden voor een gratis proefles op www.mominbalance.nl. Lid worden? Speciaal voor (aanstaande) mama’s van Nannies geldt de actie dat je onbeperkt mag trainen voor de prijs van 1 keer per week.

Wil je meer weten? Bekijk:

Kinderopvang met Aandacht, Zorg en Liefde. Daar word je blij van!