Nannies Goffert

Adres:
Goffertweg 20
6532 AA Nijmegen
Telefoon groep: 024-3593750
Registratienummer: 216592720

Nieuw Nannies in Goffert!

Ook bij deze Nannieslocatie staan ‘Aandacht, zorg en liefde’ centraal. Vaste leidsters Natascha (die al meer dan 20 jaar bij Nannies werkt) en Isis (na haar stage gelukkig bij Nannies gebleven) verwelkomen je graag bij deze nieuwe Nanniesgroep.

Nannies is gelegen in het schoolgebouw van het Rijks-VMBO campus. We zetten hier de jarenlange samenwerking voort die we voorheen met het Kandinsky-college hadden. Het lesprogramma is zo ingericht dat leerlingen van de school stage kunnen lopen op de groep. Zo is het levensecht leren de school ingehaald. Al jarenlang levert dit wederzijds heel veel goeds en plezier op. Nannies Goffert heeft een eigen ingang en kan volledig zelfstandig opereren. In de schoolvakanties draait de kinderopvang natuurlijk gewoon door.

De groepsruimte is van twee kanten omgeven door grote glazen wanden en is dus lekker licht. Er is volop te spelen voor de kinderen, zowel binnen als buiten. De Goffertboerderij is om de hoek, dus een uitstapje naar de diertjes is zo gemaakt. Bouwen, zingen, boekjes lezen, sporten, knutselen, tekenen, dansen en fantasiespel. Knuffelen en grapjes maken. Gezellig samen eten en drinken. Voor elkaar zorgen, elkaar helpen en samen plezier hebben. Wat is het toch fijn om bij Nannies te zijn!

Je bent van harte welkom om een keer bij Nannies Goffert te komen kijken. Je kunt ons bellen om een afspraak te maken: 024-3555882.

kinderen samen aan het spelen bij Nannies

Kinderdagverblijf met Aandacht, Zorg en Liefde. Daar word je blij van!